In het Poëziecentrum Gent

Het Poëziecentrum aan de Vrijdagmarkt in hartje Gent geldt als toonaangevende instelling in Vlaanderen en Nederland die poëzie dichter bij de mensen tracht te brengen. Het documentatiecentrum bezit een unieke collectie bundels en bloemlezingen, secundaire literatuur, audiovisueel materiaal, non-book materiaal, knipselmappen, tijdschriften… We schonken hen de dichtbundels ‘Opgaan in verwondering ‘ en ‘Onderstroom‘ van Jos . Hun reactie : ‘ Dankzij schenkingen zoals de uwe slagen wij erin onze collectie uitgebreider en vollediger te maken (…) Graag willen wij u dan ook hartelijk danken voor de schenking van de losbladige uitgave ‘Onderstroom’, die zeer wordt gewaardeerd.’

Ook de shop van het poëziecentrum is een aanrader. Er is voor ieder wat wils, jong of oud, poëzie-leek of poëzie-minner, . .. op zoek naar een wenskaart of een kussensloop, een kinderboek of een studieboek . ‘Onderstroom ‘ is er in de drie talen te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *